Overslaan naar content

Kom werken bij Realworks!

Wie zijn wij?

Realworks is opgericht in 2004, met als doel om het werk van de makelaar makkelijker en sneller te maken. Inmiddels is Realworks uitgegroeid tot marktleider van Nederland en doet zij niet onder aan andere scale-ups.

Samen met 100 knappe koppen uit 21 verschillende landen, maken wij onze ambities waar. Zo hebben we naast ons eigen Realworks CRM ook Move.nl en een API platform. Move gebruik je bijvoorbeeld wanneer je een huis wil kopen, in dit portaal kun jij de huizen zien, voordat ze op Funda staan. Super handig dus.

Bij Realworks staat de medewerker centraal, in onze zelfsturende teams, werken wij op een Agile manier, aan onze doelstellingen.

Wat is de cultuur bij Realworks?

Vraag jij je af hoe een echte ‘Realworker’ onze cultuur ervaart? Hier een paar steekwoorden.

Leren van elkaar: Je gelooft dat je nooit bent uitgeleerd. Bij Realworks dagen we je uit om elkaar, elke dag, een beetje beter te maken.

Een "REAL" familie: Werken bij Realworks, voelt als onderdeel van een grote familie. Door onze platte -en informele cultuur voelen wij ons stuk voor stuk deel van een groter geheel.

Werken in een zelfsturend team: Leads of managers kennen wij niet, als ‘Realworker’ ben je verantwoordelijk voor je eigen succes.

Onze waarden

Groei & ambitie

wij inspireren elkaar om te blijven groeien

Informele cultuur

veel gezelligheid naast werken

Menselijk

Wij zorgen voor elkaar als een REAL familie

Diversiteit en verbinding

onze collega’s komen uit 21 verschillende landen

Ontdek onze beloftes die je leven beter maken

Work-life balans

Hybride werken

Ontwikkelingsbudget

Veel leuke activiteiten

Volledige reiskostenvergoeding

Gratis lunch

Talencursus

Relocation package

Hoe ziet het recruitmentproces eruit?

1. Korte call

Onze recruiter leert je kennen in een eerste korte call. Dit is ook jouw kans om je brandende vragen te stellen over de rol en het bedrijf.

2. Eerste interview

Het doel van dit interview is om elkaar beter te leren kennen. Je maakt kennis met een van je (hopelijk) nieuwe collega’s en onze recruiter.

3. Test/opdracht

We willen graag je te gekke skills en kennis in de praktijk zien. Deze ronde geeft je de kans om al je kennis op tafel te gooien.

4. Tweede gesprek

Het tweede (en tevens laatste) gesprek is met twee toekomstige collega’s. Je bespreekt de test of opdracht en leert Realworks nog beter kennen.

Wat kun je verwachten van onze onboarding?

Naast de onboarding op kantoor, kun je gebruik maken van onze Realworks onboarding app. De app wordt gebruikt voor het delen van kennis en informatie. Door het doen van leuke games en quizzen, leer jij Realworks kennen en word je snel onderdeel van onze familie.

Neem contact met ons op!

Stuur ons een e-mail, dan nemen we snel contact met je op! recruitment@realworks.nl